Afvallen zonder dieet, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude
OPEN DAG
wanneer: zaterdag
16 december 2017
tijd: 09:00 tot 14:00
waar: Bozenhoven 19 a, Mijdrecht

- Is Slimness iets voor mij?
- Hoe gaat Slimness te werk?
- Met z'n tweeen afvallen?
- Opgeven groepsverband
- Gratis weeg- en meetmoment
Laatste Tweets
  • RT @nzurisalon: Ook Kim Kötter laat haar huid goed onderhouden bij hannah! Ben je benieuwd wat hannah jou te bieden heeft? Boek... https://…
  • 🤗 We zitten weer helemaal in het ritme. En dat voelt echt goed!! Zit jij al in je oude ritme? Van uitstel komt afst… t.co/Y3key7D3Ji

Volg @slimnessnl op twitter.

button RTL4

Langer leven! Hoe dan?

Uit allerlei wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat bewegen niet alleen goed is, maar zelfs noodzakelijk!! Het is namelijk zo, dat een op de tien mensen sterft door gebrek aan beweging. Dit hebben wetenschappers bekend gemaakt in het vakblad The Lancet van afgelopen jaar. In dit artikel wordt duidelijk dat jaarlijks ongeveer 5,3 miljoen mensen overlijden door te weinig beweging, tegenover 5,1 miljoen door roken. Dus onvoldoende bewegen levert grotere gezondheidsrisico’s op dan roken!! Beweging verlaagt dus het risico op het ontstaan van allerlei ziektes. Vanaf het 35e levensjaar worden botten kwetsbaarder en stilzitten versnelt dit proces. Nog niet overtuigd? Regelmatig bewegen heeft namelijk ook invloed op de kwaliteit van leven, zeker voor wie al ouder is. Wie actief is, heeft niet alleen een betere gezondheid , maar vergroot ook zijn kans op oudere leeftijd zelfstandig te kunnen blijven wonen. En ook belangrijk: wie veel beweegt, voelt zich prettiger. Door te bewegen worden bijvoorbeeld stress-hormonen op natuurlijke wijze afgebouwd. Je kunt dus letterlijk je ‘stress uit je lijf lopen’. En dat heeft natuurlijk een gunstige invloed op je geestelijke gezondheid. Maar wat ook héél belangrijk is, dat wanneer je genoeg beweegt sneller en makkelijker je streefgewicht kan bereiken. Kortom ga bewegen!!

bewegen afvallen Slimness Uithoorn


20160224-gezocht-sticker-met


SLIMNESS Nederland Gewichtsconsulent Bozenhoven 19 A en B
3641 AB Mijdrecht
0297 765027
06 10 90 30 50
info@slimness.nl
Contactformulier:

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.

Slimness Nieuwsarchief