Afvallen zonder dieet, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude
OPEN DAG
wanneer: zaterdag
16 december 2017
tijd: 09:00 tot 14:00
waar: Bozenhoven 19 a, Mijdrecht

- Is Slimness iets voor mij?
- Hoe gaat Slimness te werk?
- Met z'n tweeen afvallen?
- Opgeven groepsverband
- Gratis weeg- en meetmoment
Laatste Tweets

Volg @slimnessnl op twitter.

button RTL4

Stoomcursus gezonde keuzes maken!

Slimness geeft op zaterdag 25 maart van 09:30 tot 12:30 een stoomcursus gezonde keuzes maken. Iedereen loopt er wel eens tegenaan tijdens het boodschappen doen: Wat moet je kiezen? Wat is gezond? Er is tegenwoordig zoveel keuze en op de tv, in magazines en op social media roepen ze allemaal wat anders. Wil jij in 1 groep van maximaal 12 personen advies krijgen, ettiketten lezen, feiten & fabels behandelen en vragen stellen? Meld je dan aan! Vul het contactformulier in of bel 0297-765027. De kosten zijn 49,95 inclusief koffie en thee, lekkere (gezonde) tussendoortjes en een gevulde goodiebag!

Door meerdere zorgverzekeraars wordt deze cursus (voedingsadvies) vergoed. Weten of jouw zorgverzekeraar deze cursus betaalt? Bezoek hiervoor de homepage op mijn website klik op het BGN logo (groene appeltje). Voor diegene die slanker de zomer in willen gaan: 12 april starten de cursussen: afvallen in groepsverband weer. Ook deze cursus wordt door meerdere zorgverzekeraars vergoed.

Wat is het verschil tussen beide cursussen? Tijdens de 10 weekse cursus afvallen in groepsverband (elke woensdag van 19:00/20:30 of van 20:30/22:00) ligt de focus op het afvallen. Iedereen wordt voorzien van een basis dieet, elke week wegen, ronde vraag hoe het gaat en elke week behandelen we een ander thema m.b.t. afvallen. Bij de stoomcursus ligt de focus meer op: gezonde keuzes maken en weten welke voeding echt gezond is.

Wil jij voor eens en voor altijd weten wat gezond is en waar je op moet letten of ben jij jong en dus net in de supermarktgekte terecht gekomen? Geef je dan op!

IMG_2751


20160224-gezocht-sticker-met


SLIMNESS Nederland Gewichtsconsulent Bozenhoven 19 A en B
3641 AB Mijdrecht
0297 765027
06 10 90 30 50
info@slimness.nl
Contactformulier:

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.

Slimness Nieuwsarchief