Afvallen zonder dieet, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude
OPEN DAG
wanneer: zaterdag
7 april 2018
tijd: 09:00 tot 14:00
waar: Bozenhoven 19 a, Mijdrecht

- Is Slimness iets voor mij?
- Hoe gaat Slimness te werk?
- Met z'n tweeen afvallen?
- Opgeven groepsverband
- Gratis weeg- en meetmoment
Laatste Tweets

Volg @slimnessnl op twitter.

button RTL4

Judith | Mijdrecht | Groepsverband | 5 kilo

Veel nieuwe informatie gekregen en alle vragen werden beantwoord. Ik weet nu pas waar ik op moet letten. Het etiket lezen vond ik héél interessant + de uitleg over ziektes die je kunt krijgen door overgewicht of verkeerde voeding. Ik wilde een gezond BMI en dus 5 kilo afvallen en dat is me gelukt. Afvallen in een groep is mij heel goed bevallen.

   


20160224-gezocht-sticker-met


SLIMNESS Nederland Gewichtsconsulent Bozenhoven 19 A en B
3641 AB Mijdrecht
0297 765027
06 10 90 30 50
info@slimness.nl
Contactformulier:

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.

Slimness Nieuwsarchief