Afvallen zonder dieet, de Ronde Venen, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude
OPEN DAG
wanneer: zaterdag
7 april 2018
tijd: 09:00 tot 14:00
waar: Bozenhoven 19 a, Mijdrecht

- Is Slimness iets voor mij?
- Hoe gaat Slimness te werk?
- Met z'n tweeen afvallen?
- Opgeven groepsverband
- Gratis weeg- en meetmoment
Laatste Tweets

Volg @slimnessnl op twitter.

button RTL4

Bedrijven

Reken af met verzuim!

Te zware mensen zijn vaker ziek en kosten hun werkgever meer aan verzuimde uren dan collega’s met een normaal gewicht. Naar schatting wordt namelijk 10% van het verlies aan productiviteit door ziekteverzuim veroorzaakt door overgewicht. Bovendien is het risico op arbeidsongeschiktheid bij mensen met overgewicht 1,5 tot 2 keer hoger dan bij mensen zonder overgewicht.

Begeleiding kan daarom nuttig zijn voor iedereen die wil afvallen of meer wil gaan bewegen. Zeker in de beginfase. In het dagelijks leven liggen de calorierijke en ongezonde verleidingen overal op de loer. In bedrijfskantines draait de frituurpan vaak overuren en kan men niet uit een gezonde maaltijd kiezen. Slimness geeft cursussen zowel individueel of in een groep, advies bij verbetering in het assortiment van de bedrijfskantine, eenmalige workshop of lezingen, kortom Slimness biedt je vele mogelijkheden.

De workshop: Kies ik gezond? Kan altijd op maat worden gemaakt. Geïnteresseerd? Vul aan de rechterzijde het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. Een e-mail sturen is natuurlijk ook mogelijk.

Om het personeel sneller aan het bewegen te krijgen gebruikt Slimness de Garmin Vivofit (een innovatieve stappenteller) meer hierover: stappenteller

Bevindt uw bedrijf zich in Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Waverveen, De Hoef of Abcoude dan kom ik graag en kosteloos bij u langs.

 

Uw bedrijfskantine ook in Woerden, Utrecht, Kamerik of Uithoorn

20160224-gezocht-sticker-met

SLIMNESS Nederland Gewichtsconsulent Bozenhoven 19 A en B
3641 AB Mijdrecht
0297 765027
06 10 90 30 50
info@slimness.nl
Contactformulier:

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Uw bericht

Gelieve dit veld leeg te laten.

Slimness Nieuwsarchief