SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Wil jij afvallen zonder begeleiding door middel van een boek? Dat kan!

Claudia van der Meijden heeft ruim twaalf jaar een goed lopende praktijk, waar ze al meer dan duizend mensen heeft geholpen met succes af te vallen. Al haar ervaringen zijn nu gebundeld in het boek afvallen zonder poespas! Een dieet zonder pakjes, zakjes, shakes en repen. Gewoon gezond eten, zodat het hele gezin mee kan eten. Er staan ruim dertig makkelijke en lekkere recepten in. Met drie verschillende basisdiëten en variatielijsten waaruit jij kan kiezen. Wat je door dit boek te lezen leert is niet voor even, maar voor altijd. Daarom is dit boek zeker een aanrader!

Wil jij het boek én begeleiding maar woon je niet in de buurt? SLIMNESS begeleid ook op afstand via ZOOM en is ook succesvol!

SLIMNESS is aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat de kosten door meerdere zorgverzekeraars vergoed worden. De kosten voor begeleiding met boek zijn € 245,00: 10 consulten – 1 plan van aanpak + 9 vervolgconsulten. Heb jij het boek al? Dan zijn de kosten € 210,00.

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@slimness.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Direct bestellen

Naam*
Adres*
Boek*
Prijs: € 39,95
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Betaalmethode

Gratis verzending!

Wil je afvallen en vind je het prettig om je ervaring te delen met anderen? Dan is afvallen in groepsverband iets voor jou!