SLIMNESS . .

SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Over SLIMNESS

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Het wonderdieet bestaat namelijk niet. Diëten (bijvoorbeeld koolhydraat arm) zijn op lange termijn moeilijk vol te houden. Bijna iedereen stopt na verloop van tijd en zit daarna weer op het oude gewicht, of is zelfs zwaarder dan voorheen. Meer dan vijftig procent van alle Nederlanders heeft overgewicht. Dat varieert natuurlijk van ‘niet meer in je spijkerbroek passen’ tot ernstig overgewicht.

In advertenties wordt vaak gesproken over preparaten die vet oplossen of extra calorieën verbranden. Helaas bestaan er geen preparaten of kuur (zoals bijvoorbeeld Modifast, Cambridge, eiwitshakes of sportvasten) die zulke wonderen verrichten; het is en blijft noodzakelijk dat je jouw eetpatroon voor altijd aanpast en in de gaten houdt. En daar kan SLIMNESS je bij begeleiden. SLIMNESS werkt dus niet met pakjes, zakjes of pillen maar adviseert gewoon gezond eten en eventueel bewegen.

Je kunt zelf kiezen of je wel of geen voedingsanalyse wilt. Ik raad een voedingsanalyse wel aan, omdat je hier enorm veel van opsteekt. Begeleiding online is ook mogelijk. Afvallen en meer gaan bewegen op afstand werkt overigens hartstikke goed. In januari 2021 was dit door corona een aantal maanden de enige mogelijkheid. De resultaten waren verbluffend goed! Wanneer de nood om gewicht te verliezen en  open staan om je voeding- en bewegingspatroon aan te passen hoog genoeg is gaat het afvallen vanzelf. Samen met de juiste begeleiding, mijn boek: Afvallen zonder poespas en eetdagboek gaat het helemaal goed komen.

Note: SLIMNESS zet alleen de voor en na foto’s op de website/Facebook/Twitter/Instagram als daar toestemming voor gegeven is!

Vergoeding zorgverzekeraar? SLIMNESS is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit houdt in dat de kosten van jouw consult door meerdere zorgverzekeraars vergoed worden, in de aanvullende pakketten.

 

Klik op het BGN logo hieronder en kijk of jouw zorgverzekeraar er tussen staat: 

Doe nu de BMI check en kijk hoe gezond je bent!