Eerste hulp bij terugval . .

SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Eerste Hulp Bij Terugval

Eerste Hulp Bij Terugval

Ben je in het verleden bij SLIMNESS geweest en zitten je kilo’s er – voor het grootste gedeelte – weer aan of ben je goed bezig, maar sta je op het punt om terug te vallen in je oude eetgewoonten? Dan is deze cursus voor jou bedoeld.

Je ontdekt waar en wanneer het fout ging, wanneer je weer toe bent gaan geven aan de verleiding en wat je kunt doen om dit in het vervolg te voorkomen. Van belang hierbij is dat je in balans bent en dat je ontdekt waar de valkuilen liggen. Alleen dan kun je een plan opstellen met als doel controle krijgen over wat en hoeveel je eet. Zodat je uiteindelijk weer lekkerder in je vel zit en blijft, letterlijk én figuurlijk!

Uiteraard krijg je ook weer een nieuw basisdieet met tips, tricks en alle eventuele veranderingen. Veranderingen? Ja, het een en ander verandert. Nieuwe ontdekkingen met betrekking tot onze gezondheid worden nog altijd gedaan. En SLIMNESS blijft altijd goed op de hoogte van deze ontwikkelingen. Kortom, deze cursus heeft alle ingrediënten om weer in de juiste flow te komen. Vergeet nooit: een wereld zonder verleidingen bestaat niet maar goed omgaan met terugval en verleiding wel.

Meer weten?
Bel: 06-10903050  | Of vul het contactformulier in

Overige informatie:
SLIMNESS is aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat de kosten voor deze cursus door sommige verzekeraars vergoed worden, in de aanvullende pakketten.

CHECK OF JOUW ZORGVERZEKERING HIER TUSSEN STAAT!

Wil jij persoonlijke coaching of wil je liever met z’n tweeën de strijd tegen de kilo’s aan gaan?