Individueel . . of samen afvallen . .

SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Individueel of samen afvallen

 

Individueel afvallen in de praktijk of op afstand online

Voordelen:

  • alle aandacht
  • alles is (makkelijker) bespreekbaar
  • consulten inplannen wanneer het jou uitkomt

Oftewel Individuele begeleiding heeft als voordeel dat onderwerpen van gesprek helemaal zijn afgestemd op jouw vragen. Deze vragen worden in een intakegesprek specifiek en scherp gemaakt en zijn de leidraad voor het begeleidingsproces. Zo wordt ervoor gezorgd dat individuele begeleiding altijd op je vragen aansluit.
Nadeel kan zijn dat je minder steun hebt.

Samen afvallen in de praktijk of op afstand online

Voordelen:

  • elkaar steunen
  • motiveren
  • elkaar helpen wanneer het bij de ander wat minder gaat
  • samen afspreken om te sporten/bewegen
  • een korting van € 25,00 p.p.

Omdat afvallen niet altijd even makkelijk is, heb je er veel voordeel van wanneer iemand je helpt, ondersteunt, ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft en je zelfs houdt aan je verantwoordelijkheden. Deze voordelen maken het verliezen van gewicht met een vriend, vriendin, geliefde, zus, broer, moeder, vader, buur-vrouw of man ideaal. Ondersteuning krijgen terwijl je probeert om gewicht te verliezen is een enorme hulp. Als je afvalt met iemand samen, heb je de juiste ondersteuning ingebouwd. Op die manier staat er iemand voor je klaar als je het moeilijk krijgt. Nadeel kan het plannen van afspraken zijn.

Afvallen met meer dan twee personen is ook mogelijk!

SLIMNESS maakt haar cliënten bewust van het belang van bewegen en gezond eten. SLIMNESS geeft inzicht in de kwaliteit van voedsel, zodat niet alleen het streefgewicht bereikt wordt, maar ook behouden blijft. Afvallen zonder dieet is immers de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken.

Voordat we van start gaan maken we eerst een afspraak voor een intake in de praktijk of online. De intake van 30 minuten is vrijblijvend, gratis en vooral een kennismakingsgesprek. Hierin bespreek ik met jou/jullie de wensen en verwachtingen en geef ik nadere informatie over mijn werkwijze.

Besluit je/jullie deze nieuwe uitdaging met SLIMNESS aan te gaan, zal ik je/jullie vragen om een hele week een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van dit voedingsdagboek maak ik een analyse van jouw/jullie eet- en drinkgewoonte. Op basis van deze analyse en jouw/jullie eerder besproken wensen en voorkeuren, zal ik het daarop volgend consult een gedetailleerd voedingsadvies met je/jullie bespreken.

Er kan nu ook gekozen worden om meteen met het boek afvallen zonder poespas aan de slag te gaan. Er wordt dan geen voedingsanalyse afgenomen en er geldt dan ook geen korting. Bij twijfel kun je het contactformulier invullen en je vraag stellen.

Indien gewenst kunnen we samen kijken of er al voldoende gesport of bewogen wordt. Mocht dat onvoldoende zijn kijken we samen naar de mogelijkheden om voldoende te gaan bewegen.

Ben jij of zijn jullie overtuigd van de werkwijze van SLIMNESS en wil je/willen jullie zo snel mogelijk beginnen? Download dan hier het eetdagboek en hier het registratiedocument. Gelieve beide documenten uitprinten en invullen. Deze documenten meenemen bij de intake, zodat we meteen een datum kunnen plannen om van start te gaan!

Note:

SLIMNESS zet alleen de voor en na foto’s op de website/Facebook/Twitter/Instagram als daar toestemming voor gegeven is!

Overige informatie:

 

SLIMNESS is aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat de kosten voor deze cursus door sommige verzekeraars vergoed worden, in de aanvullende pakketten.

Check of jouw zorgverzekering hier tussen staat!

Wil jij persoonlijke coaching of wil je liever met z’n tweeën de strijd tegen de kilo’s aan gaan?