SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Resultaten

Lesly | Vinkeveen | Boek | 15 kilo afgevallen

Zelf wist ik dat ik geen gezond gewicht had en ook geen gezonde levensstijl, maar zet die knop maar eens helemaal om. Dat ene koekje kan echt nog wel of die chips is ook óh zo lekker.

Maar die knop omzetten had ik al zo vaak geprobeerd door verschillende afvalmethodes te volgen. Je kent ze allemaal vast wel. Ik hield het een paar weken vol en dan kwam er toch weer dat ene lekkere koekje voorbij. Eén kan geen kwaad ging er dan door mijn hoofd. Vervolgens werd het weer steeds moeilijker om er vanaf te blijven. En zo nam ik weer geregeld de ongezondere producten. Waardoor ik dus niet meer met het afslanken bezig was. En zo werd het afvallen weer een flop.

Na mijn zwangerschap was ik flink aangekomen. Ik heb toen vaak gedacht dat ik weer een afvalpoging moest wagen. Maar denken en doen zijn twee verschillende dingen. Tot een kennis dacht dat ik weer zwanger was. Ik voelde me verdrietig en diepongelukkig. Dit was het moment dat ik dacht; en nu moet ik er echt wat aan gaan doen! Dit kan niet langer. Dit keer mag het geen flop worden. Dus ging ik op onderzoek uit.
SLIMNESS zat al heel lang in mijn hoofd. Tot ik ineens zag dat Claudia een boek geschreven had. Afvallen zonder begeleiding door middel van een boek! De titel van het boek trok ook meteen de aandacht: afvallen zonder poespas! Het moet niet te ingewikkeld zijn, want dan was de kans groot dat het weer een flop zou worden.

Het boek besteld, meteen helemaal doorgelezen en voorbereidingen getroffen. Welke boodschappen moet ik in huis halen? Boodschappenbriefje gemaakt, producten in huis gehaald en meteen goed begonnen. Ook de stappenteller ging weer om. En stappen zetten, het liefst 15.000 stappen per dag.

De kilo’s vlogen er vervolgens af, waarbij ik bij sommige producten dacht; huh dit is niet helemaal mijn ding, en dat zijn nu mijn favorieten producten!

Vroeger maakte ik best wel eens een wandeling, maar was ik altijd snel buiten adem. Nu niet meer en wandel ik veel meer om toch aan het einde van de dag aan die 15.000 stappen te komen. Ik geniet er nu ook van. Ik vind het heerlijk!

Ook voelt mijn lijf zo veel fijner en zit ik beter in mijn vel. Ik heb mijn hele levensstijl veranderd naar een nieuw en gezondere levensstijl. Met deze afslankmethode weet ik nu precies wat wel en niet gezond is.

Inmiddels ben ik 15 kilo kwijtgeraakt door deze fijne methode en ben ik zelf heel erg trots op het resultaat.
Iedereen kan dit. Afvallen zonder Poespas!

Waarvan ik vroeger soms bij het avondeten wel eens twee borden opschepte zit ik nu bij een halve bord vol.
Vroeger kon ik niet begrijpen dat mensen geen koekje namen, wanneer dit werd aangeboden. Ik dacht dan; hoe kan je nou ‘nee’ zeggen tegen zo’n heerlijk koekje?! Nu zeg ik zelf; nee dankjewel! Ik heb dit niet nodig het is alleen maar ongezond voor je lichaam. Dit heb ik echt te danken aan SLIMNESS.
Er staan ook heerlijke recepten in het boek. Mijn grote voorkeur heeft dan ook de stamppot, want die zijn overhéérlijk. En supergezond!!

En tot slot om nog even terug te komen op die flop, met deze methode wordt het afval proces zeker geen flop, maar veranderd je levensstijl en denkwijze. Ik raad iedereen aan dit boek te kopen. Dankzij dit boek en de methode van SLIMNESS voel ik mijzelf zo veel fijner en energieker. Maar ik ben er nog niet ik ga nog door!

Tot nu toe heb ik deze methode 13 weken gevolgd en ik ben inmiddels 15 kilo afgevallen.

Voor

Na

Wil jij persoonlijke coaching of wil je liever met z’n tweeën de strijd tegen de kilo’s aan gaan?