SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Bedrijven

Reken af met verzuim!

Te zware mensen zijn vaker ziek en kosten hun werkgever meer aan verzuimde uren dan collega’s met een normaal gewicht. Naar schatting wordt namelijk 10% van het verlies aan productiviteit door ziekteverzuim veroorzaakt door overgewicht. Bovendien is het risico op arbeidsongeschiktheid bij mensen met overgewicht 1,5 tot 2 keer hoger dan bij mensen zonder overgewicht.

Begeleiding kan daarom nuttig zijn voor iedereen die wil afvallen of meer wil gaan bewegen. Zeker in de beginfase. In het dagelijks leven liggen de calorierijke en ongezonde verleidingen overal op de loer. In bedrijfskantines draait de frituurpan vaak overuren en kan men niet uit een gezonde maaltijd kiezen. SLIMNESS geeft cursussen zowel individueel of in een groep, advies bij verbetering in het assortiment van de bedrijfskantine, eenmalige workshop of lezingen, kortom SLIMNESS biedt je vele mogelijkheden.

De workshop: Kies ik gezond? Kan altijd op maat worden gemaakt. Geïnteresseerd? Bel: 06-10903050 Mail: info@slimness.nl | Of vul het contactformulier in!

Doe nu de BMI check en kijk hoe gezond je bent!