Test video . . Caption Text4

SLIMNESS is bekend van  en aangesloten bij 

Over Slimness

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Het wonderdieet bestaat namelijk niet. Diëten (bijvoorbeeld koolhydraat arm) zijn op lange termijn moeilijk vol te houden. Bijna iedereen stopt na verloop van tijd en zit daarna weer op het oude gewicht, of is zelfs zwaarder dan voorheen. Meer dan vijftig procent van alle Nederlanders heeft overgewicht. Dat varieert natuurlijk van ‘niet meer in je spijkerbroek passen’ tot ernstig overgewicht.

 

In advertenties wordt vaak gesproken over preparaten die vet oplossen of extra calorieën verbranden. Helaas bestaan er geen preparaten of kuur (zoals bijvoorbeeld Modifast, Cambridge, eiwitshakes of sportvasten) die zulke wonderen verrichten; het is en blijft noodzakelijk dat je jouw eetpatroon voor altijd aanpast en in de gaten houdt. En daar kan Slimness je bij begeleiden.

Note:

Slimness zet alleen de voor en na foto’s op de website/Facebook/Twitter/Instagram als daar toestemming voor gegeven is!

Vergoeding zorgverzekeraar? Slimness is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit houdt in dat de kosten van jouw consult door meerdere zorgverzekeraars vergoed worden, in de aanvullende pakketten.

 

Klik op het BGN logo hieronder en kijk of jouw zorgverzekeraar er tussen staat: 

Doe nu de BMI check en kijk hoe gezond je bent!