Vestigingen

SLIMNESS Mijdrecht is sinds 2010 gevestigd op de Bozenhoven 19a in Mijdrecht.

Het gezicht achter SLIMNESS? Dat ben ik, Claudia van der Meijden, 52 jaar en woonachtig in De Ronde Venen.

In 1998 was ik Miss Fitness Holland. Dit bereik je door gezond te eten en veel te bewegen. Je moet op het juiste gewicht komen en blijven en dat vergt heel wat voorbereidingen. Of ik dat erg vond? Zeker niet! Voeding en beweging hebben mij altijd al geïnspireerd. Zo heb ik jarenlang aan vechtsport gedaan en ben ik altijd bewust bezig geweest met eten. Met mijn enthousiasme heb ik al vele mensen op de goede weg geholpen!

 

Om een eigen praktijk te kunnen beginnen, heb ik de opleidingen voor gewichtsconsulent en bewegingscoach gedaan. En om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van gezond leven, volg ik regelmatig masterclasses. Waarbij de focus vooral ligt op gedrags- en leefstijlverandering. In het verleden heb ik tevens de cursussen ‘Visie coaching’, ‘Gewicht & Overgang’ en ‘Psyche & Gewicht’ gevolgd. Je ideale gewicht bereik én behoud je namelijk niet door simpelweg te diëten, maar door het aanpassen van je leefstijl. En daar wil ik mensen zo goed mogelijk bij helpen.

Mijn doel is:

Cliënten bewustmaken van het belang van beweging en gezonde voeding en hen inzicht geven in eetgedrag. Zodat zij niet alleen hun streefgewicht bereiken, maar dit ook behouden!

Claudia

Specialisaties:

  • Bewegingscoach
  • Gewichtstoename tijdens de menopauze
  • Terugval en verleiding
  • Visie Coaching
  • Psyche & gewicht
  • Positieve lijfstijlverandering

 

Diploma en certificaten:

          

Wil jij persoonlijke coaching of wil je liever met z’n tweeën de strijd tegen de kilo’s aan gaan?